Tisztelt Támogatónk, kedves leendõ Partnerünk!

Lovas õsidõktõl szõlõtermesztéssel foglalkozó pár száz lakosú falu a Balaton-felvidéken - a Balaton gyöngyszeme.

A Lovasi Napok egy kétnapos rendezvénysorozat, amely hagyományteremtõ céllal indult útjára 1999-ben. Idén, június 30-án és július 1-jén, tizenkilencedik alkalommal rendezzük meg a népszerû programsorozatot.

A Lovasi Napok célja, hogy az idelátogatók megismerjék településünk természeti, kultúrális és gasztronómiai értékeit, valamint a lóval kapcsolatos történelmi hagyományokat. A sikeres lebonyolításban nagy szerepük van a településen mûködõ civil szervezeteknek, az állandó és nyaraló lakosoknak, és reményeink szerint Önnek. Vendégeink javaslatára folyamatosan megújítjuk a rendezvénysorozatot. Még tartalmasabb, még látványosabb és gasztronómiában is egyre igényesebb kínálatot kívánunk nyújtani.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kétnapos rendezvény során „sztárvendégek” is fellépnek Lovason, igényes elõadásaikkal emelve a programsorozat színvonalát.

Június 30-án, pénteken, Siófok-Térségi Helyi Érték Egyesület amatõr mûvészeinek a kiállítását tekinthetik meg a Nagy Gyula Galériában. Este - Rakonczai Imre fellépése után - utcabál a Ritmus együtessel a Millenniumi Park színpadán.

Másnap - többek között - gyermekprogramokkal, fogathajtó versennyel, lovasbemutatóval, Zayzon Csaba és Porzsolt Éva mûsorával, a Blackjack Duó retro magyar slágerekkel és rock and roll party-val, valamint Szûcs Judith fellépésével várjuk kedves vendégeinket a Millenniumi Parkban.

Kérjük, amennyiben lehetõsége van rá, szíveskedjék támogatni rendezvényünket, legyen partnerünk abban, hogy minél színvonalasabbá tehessük a Lovasi Napokat. Szeretnénk, ha Ön is részese lenne egy sikeres rendezvénynek!

Biztosítani tudunk Önnek reklámfelületet, helyet, hogy bemutassa vállalkozását az érdeklõdõk számára. Szórólapjainkon, plakátjainkon, honlapunkon feltüntetnénk az Ön nevét, elérhetõségét, a rendezvény során többször bemondanánk támogatóink névsorát.

 

Anyagi hozzájárulását szíveskedjék a Lovas Jövõjéért Egyesület számlaszámára (K&H Bank - 10401220-50515753-55781009) befizetni, a közlemény rovatba kérjük írja be: „Lovasi Napok”.

Támogatását megköszönve folyamatosan tájékoztatjuk Önt!

További információ és kapcsolattartó: Szendi Péter rendezvényszervezõ.
Weboldal: www.lovasinapok.hu
E-mail cím: konyvtar@lovas.hu
Telefonszám: 87/575-083 és 30/530-3466

Tisztelettel:

Ferenczy Gáborné
polgármester

Lovas, 2017. május 29.