Tisztelt Támogatónk, kedves leendõ Partnerünk!

Lovas õsidõktõl szõlõtermesztéssel foglalkozó pár száz lakosú falu a Balaton-felvidéken - a Balaton gyöngyszeme.

A Lovasi Napok egy kétnapos rendezvénysorozat, amely hagyományteremtõ céllal indult útjára 1999-ben. Idén július 3-4-én, tizenhetedik alkalommal rendezzük meg a népszerû programsorozatot.

A Lovasi Napok célja, hogy az idelátogatók megismerjék településünk természeti, kultúrális és gasztronómiai értékeit, valamint a lóval kapcsolatos történelmi hagyományokat. A sikeres lebonyolításban nagy szerepük van a településen mûködõ civil szervezeteknek, az állandó és nyaraló lakosoknak, és reményeink szerint Önnek. Vendégeink javaslatára folyamatosan megújítjuk a rendezvénysorozatot. Még tartalmasabb, még látványosabb és gasztronómiában is egyre igényesebb kínálatot kívánunk nyújtani.

Ebben az évben a török kor elevenedik fel a Salföldi Kopjások közremûködésével. A lovas programokon kívül könnyûzenei koncertek, fõzõverseny, néptánc együttesek és népdalkörök fellépése, kiállítás és gyermekprogramok lesznek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a kétnapos rendezvény során „sztárvendégek” is fellépnek Lovason, igényes elõadásaikkal emelve a programsorozat színvonalát.

Július 3-án, pénteken, Veszely Jelena szobrászmûvész kiállítását tekinthetik meg a Lovasi Nagy Gyula Galériában. Este - Csepregi Éva fellépése után - utcabál a Búgócsiga együtessel a Millenniumi Park színpadán.

Másnap - többek között - gyermekprogramokkal, fogathajtó versennyel, török kori lovasbemutatóval, Dávid Roland musical estjével, a Csopak Demizson All Star Orchestra, valamint Wolf Kati fellépésével várjuk kedves vendégeinket a Millenniumi Parkban.

Kérjük, amennyiben lehetõsége van rá, szíveskedjék támogatni rendezvényünket, legyen partnerünk abban, hogy minél színvonalasabbá tehessük a Lovasi Napokat. Szeretnénk, ha Ön is részese lenne egy sikeres rendezvénynek!

Biztosítani tudunk Önnek reklámfelületet, helyet, hogy bemutassa vállalkozását az érdeklõdõk számára. Szórólapjainkon, plakátjainkon, honlapunkon feltüntetnénk az Ön nevét, elérhetõségét, a rendezvény során többször bemondanánk támogatóink névsorát.

 

Anyagi hozzájárulását szíveskedjék a Lovas Jövõjéért Egyesület számlaszámára (K&H Bank - 10401220-50515753-55781009) befizetni, a közlemény rovatba kérjük írja be: „Lovasi Napok”.

Támogatását megköszönve folyamatosan tájékoztatjuk Önt!

További információ és kapcsolattartó: Szendi Péter rendezvényszervezõ.
Weboldal: www.lovasinapok.hu
E-mail cím: konyvtar@lovas.hu
Telefonszám: 87/575-083 és 30/530-3466

Tisztelettel:

Ferenczy Gáborné
polgármester

Lovas, 2015. május 29.